Колективний перегляд заняття «Яскравий світ чарівних звуків»

28 листопада 2018 року в дошкільному навчальному закладі відбувся колективний перегляд заняття музичного керівника Печериці В. В. за темою «Яскравий світ чарівних звуків».

Музичний керівник Печериця В. В. продовжила знайомити дітей із творчістю українських композиторів, вивчати їх музичні твори та вміти їх характеризувати. Навчала дітей виразно передавати зміст жартівливої пісні мімічно – руховими засобами спілкування, виховувала у дітей свідоме і творче ставлення до танцю та музичних творів. Заохочувала до оригінальних проявів у ігровій імпровізації з бубном.

На занятті панувала тепла, щира та весела атмосфера і діти гарно проявляли себе, особливо під час виконання шумового оркестру « Чарівні звуки осені», де музичний керівник запропонувала їм грати як на традиційних інструментах (маракаси, музичний трикутник) та використала і нетрадиційні музичні інструменти (каштанчики, горішки, торохтійки, стакани з водою і трубочками, миска і поливалка з водою).

Всіх присутніх зачарувала душевна пісня «Матінко, розкажи» у виконанні ансамблю дівчат та таночка «Калина», в якому були представлені різноманітні елементи українського народного танцю.